Wij versturen naar medewerker, klant, gebruiker of bezoeker per sms of per mail een uitnodiging. Dat doen we niet eenmalig maar een aantal keer per jaar. Door daarop te klikken opent de GreenZoom applicatie. Daar staan een aantal vragen klaar die snel en gemakkelijk te beantwoorden zijn. Beantwoording kost niet meer dan 2 minuten. De meeste vragen kunnen beantwoorden worden door een smiley aan te klikken. Bij een aantal vragen staan meerder antwoorden om uit te kiezen. En bij sommige vragen we in een paar steekwoorden om een mening, idee of suggestie. Beantwoording gaat snel en anoniem, gegarandeerd!

 

Onze vragen sluiten aan op actuele thema’s, ambities en uitdagingen. De vragen verschillen daarom per opdrachtgever. Die aansluiting maakt eerlijke, oprechte een bruikbare feedback mogelijk waarmee wat gedaan kan worden. Onze opdrachtgevers stellen bijvoorbeeld vragen over plezier, veiligheid, beleving, samenwerking of kwaliteit. Maar altijd vanuit de specifieke en concrete context van die organisatie, bedrijf of onderneming. Wij maken het mogelijk om last-minute, echt actuele vragen te stellen. Bijvoorbeeld wat men vindt van een nieuw idee of activiteit. Of om de mening te peilen over een recente ontwikkeling. Bijvoorbeeld kan de ondernemingsraad de mening vragen over een belangrijk advies dat zij willen geven.

 

Wij houden van snelheid en eenvoud. Daarom werken we met een korte en duidelijke vragen waarvan de beantwoording per keer ongeveer twee minuten duurt. De volgende uitnodiging bevat weer andere vragen. Zo blijft de vragen behapbaar, uitnodigend en actueel.